Voorwaarden

Samen komen we er wel uit

Allereerst wil ik melden dat je bij vragen of opmerkingen altijd even contact op moet nemen. Ik ben van mening dat we er samen wel uitkomen. Toch heb ik voor de duidelijkheid een paar zaken op een rijtje gezet.

Bestelling

Heb je een sieraad gezien dat je wilt bestellen? Stuur me een mailtje en geef daarin aan over welk sieraad het gaat. Je krijgt van mij zo spoedig mogelijk een antwoord met daarin vermeld het totaalbedrag (prijs van het sieraad inclusief verzendkosten) en de gegevens die je nodig hebt om de overschrijving in orde te maken.

Verzendkosten
Alle genoemde prijzen op de site zijn exclusief verzendkosten. Bestellingen worden in principe in een brievenbuspakje met Track en Trace verzonden, tenzij anders overeen gekomen. De kosten voor een brievenbuspakje bedragen € 4,25. Het sieraad wordt zorgvuldig verpakt en via Post-NL verzonden. Bij bestellingen boven de € 50,00 neemt SonBeads de verzendkosten voor haar rekening. SonBeads is niet aansprakelijk voor schade, vermissing of diefstal tijdens het verzenden via Post-NL. Het sieraad liever per aangetekende post laten versturen? Dit is uiteraard mogelijk, de kosten hiervoor zijn volgens tarieven van Post-NL en zijn voor rekening van de koper. Bij bestellingen boven de € 100,00 neem ik de kosten voor deze optie voor mijn rekening. Ook is het mogelijk om een sieraad te komen ophalen, geef dit even aan in de mail, zodat we een afspraak kunnen maken.

Betaling
Betalingen geschieden door binnen 7 dagen na bestelling het totaalbedrag (incl. verzendkosten) over te maken op mijn bankrekening, nummer NL17ABNA0448204274 t.n.v. S. Sol te Mierlo of via een Tikkie. Direct na ontvangst van het bedrag op mijn rekening wordt het sieraad naar je toegezonden. Je ontvangt hiervan een bevestigings e-mail. Is de betaling na de genoemde termijn nog niet voldaan, dan wordt de bestelling geannuleerd en wordt het desbetreffende sieraad terug geplaatst op de site. Ophalen van sieraden bij mij thuis geschiedt uitsluitend op afspraak en tegen contante betaling of een Tikkie, geen PIN.

Ruilen / Retourneren
Volgens de wet Koop op Afstand heb je het recht een (deel van de) bestelling te ruilen of te retourneren. Indien dit het geval is dient eerst contact te worden opgenomen met SonBeads. Geretourneerde bestellingen zonder vooraf overleg worden niet in behandeling genomen. De sieraden dienen ongebruikt en onbeschadigd binnen 7 dagen na ontvangst van de bestelling te worden geretourneerd. Het sieraad dient in de originele verpakking te zitten voorzien van het aangehechte label. Wanneer een label verwijderd is (geweest), vervalt hiermee direct het retourrecht. De verzendkosten voor retourbestellingen zijn voor rekening van de koper.

Garantie
De sieraden van SonBeads worden met de grootste zorg gemaakt. Mocht het ondanks deze zorg toch voorkomen dat er een fabricage- of constructiefout in het sieraad zit binnen drie maanden na aankoop, dan zal dit uiteraard kosteloos door mij worden gerepareerd. Na de genoemde drie maanden zullen voor reparatie kosten in rekening worden gebracht. De verzendkosten van het te repareren sieraad zijn voor rekening van de koper. Uitgesloten van garantie zijn: * Onzorgvuldigheid in het gebruik * Normale gebruiksslijtage * Het niet naleven van de tips voor het behoud van je sieraden * Het verkleuren van sommige metalen. Dit is een normale gebruiksslijtage en heeft te maken met de PH-waarde van de huid. Als particuliere verkoper kan SonBeads niet aansprakelijk gesteld worden voor (gevolg-) schade veroorzaakt door het (on-)juist gebruik van het sieraad.

Breekgarantie
De door mij zelfgemaakte (glas)kralen worden met de grootste zorg gemaakt. Mocht een kraal binnen een periode van 1 maand na aankoop breken (hiermee wordt bedoeld, spontaan recht doormidden breken en niet breken d.m.v. stoten, vallen of onzorgvuldigheid) dan heb je recht op reparatie of een nieuwe kraal. Mochten de kralen spontaan breken en je meent dat dit binnen de garantie valt dien je contact op te nemen met SonBeads. Je ontvangt van mij een email waarin je kunt lezen of de kralen ook daadwerkelijk binnen de garantie vallen en op welke wijze de reparatie of vervanging tot stand wordt gebracht.

Persoonsgegevens
Door de klant ingevoerde persoonlijke gegevens zullen worden opgenomen in een bestand. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de uitvoering van de bestelling van de klant en voor gebruik door SonBeads. Gegevens van de klant zullen door SonBeads niet worden verkocht of verhuurd of zonder uw toestemming aan derden ter beschikking worden gesteld.

Copyright
Alle getoonde sieraden vallen onder het internationale copyright. Niets van deze website mag worden gebruikt, gekopieerd of worden nagemaakt zonder mijn uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.