Waar te koop

De kralen en sieraden zijn via deze website te koop. Stuur me een mailtje als je interesse hebt in een bepaald sieraad.

Winkels
Een gedeelte van de SonBeads collectie is te koop bij Samen bij Ellen. Een winkel vol verrassingen waar voor iedereen wel een mooi kado te vinden is. Het is een winkel met ruim 20 bijzondere ondernemers uit Mierlo en omgeving onder één dak met mooie en smaakvolle producten. Je vindt Samen bij Ellen in het Centrum van Mierlo aan de Vesperstraat 2.

Ook in de winkel Tiendas Diferentes in de binnenstad van Helmond is een gedeelte van de collectie van SonBeads te koop. Deze gezellige winkel met FairTrade, duurzame, recyclede, handmade en biologische producten vind je aan de Markt 45a (Speelhuisboulevard).

Ben je niet in de gelegenheid in een van de winkels  te gaan kijken, neem dan even contact met me op.

Markten en Braderieën Op de Lentemarkt van Atelier Riel in Geldrop, 2 juni 2019 zal ik demonstraties glaskralen branden geven. Ook zijn mijn kralen en sieraden daar te koop. Tijdens Mierlo Artistique op 23 juni 2019 geef ik ook demonstraties glaskralen branden en zijn mijn kralen en sieraden te koop.

SonBeads aan het werk zien?
Tijdens de Lentemarkt van Atelier Riel en Mierlo Artistique zal ik demonstraties kralen branden geven.

Wil je dat SonBeads een demonstratie op locatie komt geven? Neem dan even contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden.